A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 7 Вода. Фізіологічне значення води. Характеристика, значення і використання продуктів тваринного походження (м’яса та м’ясопродуктів, риби та рибопродуктів).

Дата: 27.11.2022 17:10
Кількість переглядів: 102

Вода. Фізіологічне значення води. Характеристика, значення і використання продуктів тваринного походження (м’яса та м’ясопродуктів, риби та рибопродуктів). -  опрацювати теоретичний матеріал, створити конспект, дати відповіді на питання, надіслати на електронну адресу ( polina.kharaman@i.ua ), або вайбер/телеграмм.

Переглянути відео:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора