A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

21 грудня 2021 року у Великоновосілківському професійному ліцеї пройшли відкриті уроки педагогічних працівників, які входять до методичної комісії «Кухар. Кондитер».

Дата: 21.12.2021 17:10
Кількість переглядів: 388

21 грудня 2021 року у Великоновосілківському професійному ліцеї пройшли відкриті уроки педагогічних працівників, які входять до методичної комісії «Кухар. Кондитер». Викладач Іванченко Ю. І. провела урок професійно – теоретичної підготовки з предмету «Технологія приготування їж», який пройшов у вигляді інтерактивної подорожі. Тема уроку: «Приготування локшини, галушок і чебуреків». Багато цікавих завдань учні виконували за допомогою інтерактивної дошки. Це і тестування, і вправа «Відповідності» на платформі «На Урок», і вирішення виробничих ситуацій, складання пазлів та робота з флеш – картами, вправа на Learnsng.Apps.org тощо. Для активізації пошукової і пізнавальної діяльності учнів були використані випереджувальні завдання. Урок пройшов цікаво та був результативним.

Майстер виробничого навчання Безверха А. Г. провела відкритий урок професійно – практичної підготовки з теми «Приготування дріжджового тіста та виробів з нього». Майстер виробничого навчання продемонструвала знання методики проведення виробничого навчання, всіх його структурних елементів. Так, для актуалізації опорних знань здобувачів освіти під час вступного інструктажу було проведено цікаві конкурси, а саме: «Розминка», «Алгоритм», «Виробнича ситуація», «Швидше, більше, якісніше» тощо. На етапі самостійної роботи учні були розподілені на бригади і під керівництвом майстра в/н Безверхої А. Г. готували пиріжки з яблуками, булки – веснушки,  ватрушки тощо. Під час заключного інструктажу на  бракеражний стіл учні подавали приготовані вироби та оцінювали їх по органолітичних показниках. Протягом заняття учні продемонстрували непогані знання та вміння, виробниче завдання виконали добре, згідно нормативно-технічної документації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора