A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 10: Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів (зерна, борошна, крупи. Гігієнічна оцінка хліба та хлібопродуктів.

Дата: 04.12.2022 16:20
Кількість переглядів: 55

ЧЕТВЕР, 08.12.2022 р.

Тема уроку 10: Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів (зерна, борошна, крупи. Гігієнічна оцінка хліба та хлібопродуктів.

Теоретичний матеріал: https://vpl.org.ua/news/20-44-00-17-03-2020/

Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів (зерна, борошна, крупи. Гігієнічна оцінка хліба та хлібопродуктів.

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання, записати питання – відповідь.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора