Тема уроку 64:Правила випікання тіста. Тема уроку 65: Технологія приготування виробів з тіста опарним способом: різні види пирогів.
Дата: 24.12.2022 16:16
Кількість переглядів: 49
ВІВТОРОК, 27.12.2022 р.
Тема уроку 64:Правила випікання тіста.
Тема уроку 65: Технологія приготування виробів з тіста опарним способом: різні види пирогів.
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
Інформаційний матеріал: Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com