A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 64:Правила випікання тіста. Тема уроку 65: Технологія приготування виробів з тіста опарним способом: різні види пирогів.

Дата: 24.12.2022 16:16
Кількість переглядів: 49

ВІВТОРОК, 27.12.2022 р.

Тема уроку 64:Правила випікання тіста. 

Тема уроку 65: Технологія приготування виробів з тіста опарним способом: різні види пирогів.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

Інформаційний матеріал: Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора