A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 10 Приготування рибної січеної натуральної маси і н/ф

Дата: 20.10.2021 16:11
Кількість переглядів: 5605

Ознайомитись з темою та записати у зошити  технологічні схеми приготування  напівфабрикатів  з  рибної січеної натуральної маси. Перегляд відео

Напівфабрикати з рибної січеної натуральної маси.

Січену натуральну та котлетну масу виготовляють з риби, яка не має дрібних кісток (щуки, судака, сома, хека, тріски). 

 До складу натуральної січеної маси входить м’ясо риби, сало шпик, часник, сіль, перець. 

 Рибу розбирають на чисте філе, нарізують невеликими шматочками, додають шматочки сала шпик, часник і пропускають два рази через м’ясорубку. До утвореної маси додають сіль, перець, вибивають. 

 З натуральної січеної маси виготовляють напівфабрикати: шніцель січений натуральний рибний, ковбаски рибні українські, січеники рибні українські,
зрази "Хрещатик", фрикадельки рибні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора