A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 59: Вимоги до якості, умови зберігання піци.

Дата: 17.12.2022 15:50
Кількість переглядів: 43

ВІВТОРОК, 20.12.2022 р.

Тема уроку 59: Вимоги до якості, умови зберігання піци.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

Інформаційний матеріал: https://naurok.com.ua/materiali-do-urokiv-virobnichogo-navchannya-z-temi-prigotuvannya-virobiv-iz-drizhdzhovogo-tista-z-161418.html

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.  Відповісти на контрольні питання і записати питання, відповіді.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора