A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 58: Технологія приготування піци з різними начинками.

Дата: 17.12.2022 15:48
Кількість переглядів: 57

ВІВТОРОК, 20.12.2022 р.

Тема уроку 58: Технологія приготування піци з різними начинками.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

Інформаційний матеріал: https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/pica-vydy-i-prygotuvannya

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора