A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Державна кваліфікаційна атестація в групі КК-34

Дата: 07.02.2022 15:46
Кількість переглядів: 151

7 лютого у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі КК-34 (майстри виробничого навчання –  Богдан  Осипенко та Айбаніз Безверха )

ДКА проводилася в лабораторії навчального закладу з дотриманням карантинних вимог. Під час виконання робіт випускники продемонстрували професійні вміння і навички з організації робочого місця та виявили компетентність у дотриманні технологічного процесу, набуті під час навчання у ліцеї та проходження виробничої практики.

Теоретичну частину атестації здобувачі освіти виконали у вигляді тестового контролю за допомогою електронних Google форм для збору, узагальнення та аналізу інформації, а під час виконання практичних завдань приготували закуску, першу страву, основну страву зі складним гарніром і соусом та десерт.

Всі ліцеїсти належним чином презентували свої вироби та отримали відповідні оцінки.

Вітаємо випускників з отриманим 4 розрядом з професії «Кухар».

Голова державної кваліфікаційної комісії Наталя Гайченя побажала випускникам міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів, а також запропонувала роботу в закладах громадського харчування -  мережі кафе «Barbaris», щоб закріпити набуті у ліцеї знання на практиці.

Нехай знання, отримані в ліцеї, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть досягти омріяних вершин у майбутній професійній діяльності! Наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора