A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Практична робота 2. Розрахунок сировини на необхідну кількість виробів.

Дата: 08.05.2022 15:45
Кількість переглядів: 77

П’ЯТНИЦЯ, 13.05.2022 р.

ЗПК 8: Господарський облік, нормативні документи.

Практична робота 2. Розрахунок сировини на необхідну кількість виробів.

Підручник: «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства»

Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

https://drive.google.com/file/d/1rnfV9nL7ThcxY28LB_GoBy8JBU1ZVSCn/view

стор.280.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора