A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 39 Санітарні вимоги до приготування кондитерських кремових виробів.

Дата: 08.05.2022 15:43
Кількість переглядів: 152

СЕРЕДА, 11.05.2022 р.

Тема 10: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів.

Урок № 39 Санітарні вимоги до приготування кондитерських кремових виробів.

Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

http://medmat.pp.ua/31/59341.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора