A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 14. ЗПК 12.7.  Тема: Гігієнічні вимоги до транспортування прийому та зберігання харчових продуктів.

Дата: 30.01.2022 15:41
Кількість переглядів: 211

Урок № 14. ЗПК 12.7.  Тема: Гігієнічні вимоги до транспортування прийому та зберігання харчових продуктів.

 

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 265-267).

 

Завдання: Опрацювати матеріал і законспектувати головні терміни. Відповісти на контрольні питання (стор. 267-269).

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора