Тема уроку 4: Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції.
Дата: 28.01.2023 15:38
Кількість переглядів: 52
П’ЯТНИЦЯ, 03.02.2023 р.
Тема 1: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції (5 годин).
Тема уроку 4: Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції.
Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”. Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.
Навчальний матеріал:
https://vpl.org.ua/news/20-31-48-17-03-2020/#:~:text=На%20роздачі%20перевіряють%20температуру%20страв,не%20вище%2014%20°С.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на тести, контрольні питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com