A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 14: Виділення для приготування помадки, сиропу, організація робочих місць.

Дата: 28.01.2023 15:32
Кількість переглядів: 51

ПЯТНИЦЯ, 03.02.2023 р.

Тема уроку 14: Виділення для приготування помадки, сиропу, організація робочих місць.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw

Інформаційний матеріал:

https://studwood.net/1590233/tovarovedenie/organizatsiya_roboti_konditera_prigotuvannyu_konditerskih_virobiv

http://nkkep.com/wp-content/uploads/2021/01/GRS-21-Organizatsiya-vy-robny-tstva-Slipko-V.O.-21.01.21.pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора