Тема уроку 14: Виділення для приготування помадки, сиропу, організація робочих місць.
Дата: 28.01.2023 15:32
Кількість переглядів: 51
ПЯТНИЦЯ, 03.02.2023 р.
Тема уроку 14: Виділення для приготування помадки, сиропу, організація робочих місць.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
Інформаційний матеріал:
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com