A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Екскурсія на виробництво

Дата: 07.11.2018 15:30
Кількість переглядів: 348

7 листопада учні Великоновосілківського професійного ліцею які навчаються професії «Кухар. Кондитер» разом з майстрами виробничого навчання з екскурсією відвідали пекарню «Млин плюс» 
Основна мета заходу - популяризація професій, що користуються попитом на ринку праці, безпосереднє ознайомлення із професією в реальних умовах, отримання корисної інформації із першоджерел, можливість спілкування із професіоналами.
Пекарня «Млин плюс» (підприємство з повним циклом виробництва) єодним із основних постачальників хлібобулочних виробів на продовольчий ринок Великоновосілківського району, і заслужено користується значним попитом у споживачів. 
На початку заходу завідувач виробництвом пекарні Сімшаг А.О. ознайомила учнівську молодь з історією та традиціями підприємства, продукцією, що виготовляється, розповіла про технологічні процеси та операції, що виконують працівники. Учні спостерігали за виготовленням борошна на сучасному млині, цікаво було побачити в дії найсучасніше пекарське обладнання. Ліцеїсти дізналися, що завдяки новітнім технологіям хлібобулочні вироби ніколи не бувають недопеченими чи навпаки, перепеченими. Вони завжди такі, які повинні бути згідно розроблених технологій. Тому дуже смачні і поживні. У цьому всі переконалися, спробувавши на смак теплі запашні булочки та щойно випечений хліб.
Хлопці та дівчата отримали незабутні враження від екскурсії. Вони вкотре переконалися, що хліб на стіл приходить завдяки важкій та кропіткій праці заповзятливих, енергійних, ініціативність та закоханих у власну справу людей.
Тож, можна сподіватися, що проведений захід сприятиме підвищенню зацікавленості учнівської молоді у здобутті робітничих професій та допоможе визначитись із працевлаштуванням.
Колектив ліцею дякує за організацію екскурсії керівнику підприємства Роману Сергійовичу Кирилову.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора