Тема уроку 25: Загальні правила підбору посуду та подачі холодних, гарячих закусок, перших та других страв, солодких страв, гарячих та холодних напоїв, алкогольних напоїв.
Дата: 10.12.2022 15:28
Кількість переглядів: 48
ВІВТОРОК, 13.12.2022 р.
Тема 4: Обслуговування споживачів (8 годин).
Тема уроку 25: Загальні правила підбору посуду та подачі холодних, гарячих закусок, перших та других страв, солодких страв, гарячих та холодних напоїв, алкогольних напоїв.
Підручник: Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.) стор. 101 - 123
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com