A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 25: Загальні правила підбору посуду та подачі холодних, гарячих закусок, перших та других страв, солодких страв, гарячих та холодних напоїв, алкогольних напоїв.

Дата: 10.12.2022 15:28
Кількість переглядів: 48

ВІВТОРОК, 13.12.2022 р.

Тема 4: Обслуговування споживачів (8 годин).

Тема уроку 25: Загальні правила підбору посуду та подачі холодних, гарячих закусок, перших та других страв, солодких страв, гарячих та холодних напоїв, алкогольних напоїв.

Підручник: Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.)  стор. 101 - 123

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора