A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема: Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів. Урок № 6 Тема урока: Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів.

Дата: 14.11.2021 15:22
Кількість переглядів: 115

Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”, - 163-169 с.

Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.

Опрацювати навчальний матеріал:

 

 

 

 

 

Законспектувати головні терміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора