A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 109: Технологія приготування та відпуск гарячих солодких страв.

Дата: 17.12.2022 15:18
Кількість переглядів: 119

ЧЕТВЕР, 22.12.2022 р.

Тема уроку 109: Технологія приготування та відпуск гарячих солодких страв.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/274/mode/2up?view=theater  

стор. 275 - 277

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора