Тема уроку 108: Желеподібні страви. Характеристика драглеподібних речовин: желатин, агар, агароїд.
Дата: 17.12.2022 15:16
Кількість переглядів: 64
СЕРЕДА, 21.12.2022 р.
Тема уроку 108: Желеподібні страви. Характеристика драглеподібних речовин: желатин, агар, агароїд.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/268/mode/2up?view=theater
стор. 269
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com