Тема уроку 104: Правила подачі натуральних плодів та ягід.
Дата: 17.12.2022 15:10
Кількість переглядів: 42
ВІВТОРОК, 20.12.2022 р.
Тема уроку 104: Правила подачі натуральних плодів та ягід.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/268/mode/2up?view=theater
стор. 269 - 271
Інформаційний матеріал:
https://kamvpu.ucoz.ua/_tbkp/distnavch10/grupa-21.pravila_podachi_naturalnikh_plodiv_i_jagi.pdf
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття, скласти презентацію.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com