A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Слова вдячності

Дата: 25.06.2019 14:52
Кількість переглядів: 274

"Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає "поміж рядків" її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу". Саме такі рядки В.О. Сухомлинського, підбиваючи підсумки навчального року, хотілось би присвятити давньому доброму другу Великоновосілківського  професійного ліцею – Сергію Дмитровичу Кириллову, який відставивши безліч турбот та проблем, завжди приходить на допомогу нашому навчальному закладу.

         Протягом останніх років за підтримки Сергія Дмитровича учні ліцею мали можливість брати участь у різноманітних конкурсах професійної майстерності, технічної творчості та художньої самодіяльності.

         Сергій Дмитрович особисто брав участь в організації Обласного конкурсу фахової майстерності з професії «Тракторист - машиніст сільськогосподарського виробництва» який відбувався на базі Великоновосілківського професійного ліцею, а також здійснював спонсорську підтримку для придбання призів учасникам.

         Завдяки нашій співпраці були організовані екскурсії на підприємство з повним циклом виробництва «Млин плюс» і до фермерських господарств району. Основна мета яких - популяризація професій, що користуються попитом на ринку праці, безпосереднє ознайомлення із професією в реальних умовах, отримання корисної інформації із першоджерел, можливість спілкування із професіоналами.

         Висловлюємо Вам Сергію Дмитровичу  також вдячність і подяку за допомогу нашим юним ліцеїстам-спортсменам у змаганнях обласного рівня, і за надану можливість проводити уроки з фізичної культури та спортивні змагання на сучасному стадіоні.

                  Вся ця підтримка - свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості навчання та виховання майбутніх спеціалістів. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру в майбутнє нашого села.

         Кожен з нас покликаний творити добро, бути милосердними один до одного, любити і цінувати життя, але люди розуміють життя по-різному. Одні живуть для себе в багатстві, в розвагах, а другі творять добро і залишають гарний слід та пам’ять на багато років, а може й століть.

        

Хай щастя завжди супроводить Вас,

Людська повага й шана не минають,

А вашу мрію й працю повсякчас

Лиш визнання вінчають!

Хай  Бог посилає своє благословення на Ваші добрі справи

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора