A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема 5. Особиста гігієна працівників харчування. Урок № 14 Тема урока: Вимоги до режиму праці. Обов’язки та відповідальність за дотримання санітарних правил.

Дата: 28.11.2021 14:29
Кількість переглядів: 227

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 243-246).

 

Переглянути навчальний матеріал:

http://medbib.in.ua/obyazannosti-otvetstvennost-soblyudenie.html

Опрацювати інформацію. Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора