A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 101: Лабораторно-практична робота 7: Технологія приготування холодних страв і закусок, бутерброди закусочні, закриті, гарячі.

Дата: 10.12.2022 14:28
Кількість переглядів: 54

П’ЯТНИЦЯ, 16.12.2022 р.

Тема уроку 101: Лабораторно-практична робота 7: Технологія приготування холодних страв і закусок, бутерброди закусочні, закриті, гарячі.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/248/mode/2up?view=theater

стор. 249 – 251

https://www.youtube.com/watch?v=EcC7QJ_JVWc

https://www.youtube.com/watch?v=VQlWU4BHnZc

https://www.youtube.com/watch?v=9DSkRlAmwWw

https://www.youtube.com/watch?v=LJmvf9loQZg

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора