Тема уроку 101: Лабораторно-практична робота 7: Технологія приготування холодних страв і закусок, бутерброди закусочні, закриті, гарячі.
Дата: 10.12.2022 14:28
Кількість переглядів: 54
П’ЯТНИЦЯ, 16.12.2022 р.
Тема уроку 101: Лабораторно-практична робота 7: Технологія приготування холодних страв і закусок, бутерброди закусочні, закриті, гарячі.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/248/mode/2up?view=theater
стор. 249 – 251
https://www.youtube.com/watch?v=EcC7QJ_JVWc
https://www.youtube.com/watch?v=VQlWU4BHnZc
https://www.youtube.com/watch?v=9DSkRlAmwWw
https://www.youtube.com/watch?v=LJmvf9loQZg
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com