A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема 7: Гігієнічні вимоги до утримання підприємств харчування. Урок № 25 Тема уроку: Гігієнічні вимоги до вибору земельної ділянки підприємств харчування.

Дата: 28.11.2021 14:08
Кількість переглядів: 229

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 288-289).

 

Переглянути навчальний матеріал:

https://studopedia.su/8_58002_gigiienichni-vimogi-do-teritorii-y-generalnogo-planu-dilyanki.html

Опрацювати інформацію. Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора