A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Приготування біфштексу

Дата: 03.11.2022 13:57
Кількість переглядів: 84

1. Переглянути відео.

2. Самостійно розробити інструкційно-технологічну картку на 5 порцій.

                                     Інструкційно-технологічна картка на 10 порцій
                                                                  «Біфштекс»
       Сировина                   Брутто г.     Нетто г.
1. Вирізка яловичини          800            760
2. Сало шпик                       200            200
3. Олія                                 100            100
5. Молоко                            100            100
8. Сіль                                  8                8
9. Перець                             4                4
Вихід:                                                     1000
Вихід н/ф:                                          10 по 100гр.
Технологія приготування
Яловичу вирізку та шпик пропустити через м’ясорубку, додати молоко, сіль,
перець,все добре перемішати та вибити масу.
Ділемо масу на порції масою 100г., надаємо округлої приплюснутої форми 2см
товщиною.
Готовий напівфабрикат обсмажуємо з обох боків основним способом до
рум’яної кірочки. Обсмажені напівфабрикати доводимо до готовності у
жаровій шафі 5-7 хвилин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора