A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 9: Організація роботи кондитерського цеху: його призначення, характеристика.

Дата: 10.12.2022 13:56
Кількість переглядів: 46

ЧЕТВЕР, 15.12.2022 р.

Тема уроку 9: Організація роботи кондитерського цеху: його призначення, характеристика.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw     стор. 102 - 109

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора