Тема уроку 9: Організація роботи кондитерського цеху: його призначення, характеристика.
Дата: 10.12.2022 13:56
Кількість переглядів: 46
ЧЕТВЕР, 15.12.2022 р.
Тема уроку 9: Організація роботи кондитерського цеху: його призначення, характеристика.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw стор. 102 - 109
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com