A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

День відкритих дверей у Великоновосілківському професійному ліцеї

Дата: 28.04.2021 13:45
Кількість переглядів: 101

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ВЕЛИКОНОВОСІЛКІВСЬКОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ ЛІЦЕЇ

28 квітня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбувся День відкритих дверей в онлайн форматі на платформі Google Meet.

Навчальний заклад радо відкрив свої двері для майбутніх абітурієнтів, які мали змогу отримати інформацію про особливості освітнього процесу в ліцеї. Гості заходу переглянули різноманітні відеоматеріали, презентації та поспілкуватися в прямому ефірі з керівництвом закладу та педагогічними працівниками.

День відкритих дверей – це не лише цікава подія, а й важливий крок до прийняття відповідального рішення, від якого залежатиме професійне майбутнє молоді.

На ринку праці стрімко росте тенденція популярності робітничих професій, які є актуальними в наш час, і роботодавці залюбки приймають на роботу майстрів із «золотими руками».

Саме таких висококваліфікованих робітників готують у нашому ліцеї, який має гарну матеріально-технічну базу, сучасно обладнані кабінети та майстерні, а педагогічний склад ліцею є справжньою гордістю.

Отож, закликаємо всіх випускників підійти до питання вибору професії відповідально. Адже від цього залежить ваш життєвий шлях. Профорієнтаційний захід завершено, але ми кожного дня раді бачити в нашому ліцеї школярів, які готові обрати на майбутнє професії, яким ми навчаємо.

Ласкаво просимо на навчання у Великоновосілківському професійному ліцеї!

Возможно, это изображение (5 человек, люди сидят и текст)Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят и текст)Возможно, это изображение (13 человек и люди стоят)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора