A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 4 Приготування та використання фаршів і начинок: фаршу м’ясного, з ліверу; фаршу з риби; фаршу з круп, гороху, квасолі; фаршу з капусти.

Дата: 27.09.2022 13:41
Кількість переглядів: 240

Приготування та використання фаршів і начинок: фаршу м’ясного, з ліверу; фаршу з риби; фаршу з круп, гороху, квасолі; фаршу з капусти.

Домашне завдання:

Опрацювати наданий матеріал; 

Розібрати технологічні картки та технологію приготування фаршів;

Переглянути відео;

Приготувати на власний смак начинку, надати фото, або відео звіт з приготування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора