A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Олімпійський тиждень у Великоновосілківському професійному ліцеї.

Дата: 17.09.2021 13:05
Кількість переглядів: 97

Олімпійський тиждень у Великоновосілківському професійному ліцеї.

Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в ліцеїстів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом у Великоновосілківському професійному ліцеї, як і у багатьох інших закладах освіти, щороку, на початку вересня, традиційно проводять Олімпійський тиждень.

Олімпійський тиждень – це всеукраїнський спортивно-видовищний захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні.

При проведенні Всеукраїнського олімпійського уроку #BeActive «БудьАктивним» учні згадали цікаву історію виникнення олімпійських ігор, імена українських спортсменів, переможців Олімпійських та Паралімпійських ігор 2021 року.

В рамках тижня команди всіх навчальних груп взяли участь у турнірі з мініфутбол, перемогу в яких здобула команда гр. Т-91. В гуртожитку ліцею були організовані спортивні локації з настільного тенісу, шахів та шашок.

Завершився Тиждень традиційними змаганнями з багатоборства «Багатирські ігри», участь у яких взяли найсильніші та найспритніші хлопці нашого ліцею Ловков Ростислав Т-94, Міракін Никита КК-33, Мотузко Сергій КК-35, Овчаренко Євген Т-92, Гайдаш Владислав Т-93, Семьонов Олександр КК-36, Гапченко Руслан та Тахтаров Павло АС-55. Перемогу у змаганнях здобув Семьонов Олександр. Всі учасники були нагороджені грамотами та цінними подарунками від учнівської профспілки ліцею. А дівчата-кондитери порадували спортсменів смаколиками.

Спортивно-оздоровчі заходи в рамках Всеукраїнського олімпійського тижня були змістовними, масовими та веселими, тому всі учасники залишилися задоволеними й щасливими.

Учасникам Тижня, зичимо фізичного здоров’я й краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора