A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Дебют першокурсників

Дата: 15.11.2018 13:04
Кількість переглядів: 363

15 листопада напередодні Міжнародного дня студента на сцені нашого ліцею свої таланти демонстрували учні чотирьох навчальних груп: КК-31 («Кухар.Кондитер»), Т-90 («Тракторист – машиніст сг виробництва), АС-50 («Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»), КК- 30 («Кухар.Кондитер»).
Насправді важко було повірити, що ті, хто ще вчора сором’язливо вперше переступили поріг омріяної альма-матер, сьогодні з високо піднятою головою виходили на сцену, щоб продемонструвати свої таланти. А їм дійсно було що представити на суд вибагливої публіки. Першокурсники дивували глядачів запальними танцями, піснями, гумористичними мініатюрами з життя ліцею, декламували вірші про майбутні професії та учнівське життя. І, звісно, не обійшлося без традиційної клятви першокурсників. Ліцеїсти дружно пообіцяли продовжувати, зберігати та помножувати традиції нашого навчального закладу. Адже з учнівської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень у науці, мистецтві, культурі. Зі студентства формується українська національна еліта.
Ми ще раз від щирого серця вітаємо всіх учнів ліцею зі святом! Залишайтеся такими ж юними і цілеспрямованими! Творіть і споглядайте! Будьте наполегливими і не втрачайте можливостей! 
Пам'ятайте, що кожен день, кожну хвилину ви навчаєтеся. Знаходячи нові знання, ми стаємо розумнішими, духовно багатшими. Де б ви не були і що б ви не робили. Ми всі – учні в цьому житті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора