A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 35 Вимоги до прийому харчових продуктів. Санітарні вимоги до зберігання харчових продуктів, які псуються.

Дата: 27.03.2022 12:51
Кількість переглядів: 104

СЕРЕДА, 13.04.2022 р.

З 10:30-11:00 год.

Тема 9: Гігієнічні вимоги до транспортування, прийому та зберігання харчових продуктів.

Урок № 35 Вимоги до прийому харчових продуктів. Санітарні вимоги до зберігання харчових продуктів, які псуються.

Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 265-284).

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

http://medbib.in.ua/sanitarnyie-trebovaniya-priemu-hraneniyu.html  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора