A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

19 січня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулася зустріч у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру

Дата: 20.01.2022 12:43
Кількість переглядів: 151

19 січня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулася зустріч у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

На зустрічі були присутні Мара Лопес, голова офісу ФАО в Україні, Вікторія Михальчук, фахівець з комунікацій ФАО в Україні, Тетяна Заугольнікова, керівниця офісу ФАО у Краматорську, та Олена Сафарова, керівниця офісу ФАО в Маріуполі.

Гості ознайомилися з навчально-матеріальною базою ліцею, поспілкувалися з керівництвом навчального закладу, педагогічними працівниками та учнями ліцею.

Представниці ФАО мали нагоду побачити як здобувачі ліцею з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» вдосконалюють свої теоретичні знання та практичні навички під час занять на симуляторі комбайну, та завітали на урок виробничого навчання до учнів першого курсу з професії «Кухар. Кондитер»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора