Тема уроку КНД 3.2.6. Приготування вершкових ароматизованих кремів.
Дата: 27.03.2022 12:41
Кількість переглядів: 56
ВІВТОРОК, 12.04.2022 р.
(3-8 уроки) З 9:50 по 13:50 год.
Тема КНД 3.2. Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.
Тема уроку КНД 3.2.6. Приготування вершкових ароматизованих кремів.
Електронні посилання:
https://budovaeo.blogspot.com/2021/01/36_20.html
Перехід на ZOOM
Індифікатор 6937542864
Код 01011990
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
Приготувати вершковий крем згідно теми уроку.
Надіслати фото та відео звіти.