A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку КНД 3.2.6. Приготування вершкових ароматизованих кремів.

Дата: 27.03.2022 12:41
Кількість переглядів: 56

ВІВТОРОК, 12.04.2022 р.

(3-8 уроки) З 9:50 по 13:50 год.

 

Тема КНД 3.2. Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.

Тема уроку КНД 3.2.6. Приготування вершкових ароматизованих кремів.

 

Електронні посилання:

https://budovaeo.blogspot.com/2021/01/36_20.html

Перехід на ZOOM

Індифікатор 6937542864

Код 01011990

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Приготувати вершковий крем згідно теми уроку.

Надіслати фото та відео звіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора