A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку КНД 3.2.5. Приготування вершкових основних кремів.

Дата: 27.03.2022 12:39
Кількість переглядів: 58

ПОНЕДІЛОК, 11.04.2022 р.

(2-8 уроки) З 9:10 по 13:50 год.

Тема КНД 3.2. Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.

Тема уроку КНД 3.2.5. Приготування вершкових основних кремів.

Електронні посилання:

https://www.youtube.com/watch?v=9I34z9pgar0

https://www.youtube.com/watch?v=cFr6LvpHCgU

Перехід на ZOOM

Індифікатор 6937542864

Код 01011990

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Приготувати вершковий основний крем згідно теми уроку.

Надіслати фото та відео звіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора