Тема уроку КНД 3.2.5. Приготування вершкових основних кремів.
Дата: 27.03.2022 12:39
Кількість переглядів: 58
ПОНЕДІЛОК, 11.04.2022 р.
(2-8 уроки) З 9:10 по 13:50 год.
Тема КНД 3.2. Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.
Тема уроку КНД 3.2.5. Приготування вершкових основних кремів.
Електронні посилання:
https://www.youtube.com/watch?v=9I34z9pgar0
https://www.youtube.com/watch?v=cFr6LvpHCgU
Перехід на ZOOM
Індифікатор 6937542864
Код 01011990
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
Приготувати вершковий основний крем згідно теми уроку.
Надіслати фото та відео звіти.