A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 40 Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.

Дата: 15.05.2022 12:36
Кількість переглядів: 101

СЕРЕДА, 18.05.2022 р.

 

Тема 10: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів.

Урок № 40 Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.

 

Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.

 

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

https://vpl.org.ua/news/18-48-12-16-03-2020/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора