Урок № 3 Приготування начинок: сирної начинки з родзинками; з яблук; з повидла; з маку; цукатів та цедри.
Дата: 20.09.2022 12:35
Кількість переглядів: 202
Тема: Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських і булочних виробів
Тема уроку: Приготування начинок: сирної начинки з родзинками; з яблук; з повидла; з маку; цукатів та цедри.
Приготування начинок: сирної начинки з родзинками; з яблук; з повидла; з маку; цукатів та цедри.
Домашне завдання:
1. Ознайомитись з теоретичним матеріалом;
2. Переглянути відео;
3. Приготувати будь яку , за власним смаком, начинку та надіслати фото бо відео звіти в особисті повідомлення, або на електронну пошту: polina.kharaman@i.ua