A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 3 Приготування начинок: сирної начинки з родзинками; з яблук; з повидла; з маку; цукатів та цедри.

Дата: 20.09.2022 12:35
Кількість переглядів: 202

Тема: Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських і булочних виробів

Тема уроку: Приготування начинок: сирної начинки з родзинками; з яблук; з повидла; з маку; цукатів та цедри.

Приготування начинок: сирної начинки з родзинками; з яблук; з повидла; з маку; цукатів та цедри.

Домашне завдання:

1. Ознайомитись з теоретичним матеріалом;

2. Переглянути відео;

3. Приготувати будь яку , за власним смаком, начинку та надіслати фото бо відео звіти в особисті повідомлення, або на електронну пошту: polina.kharaman@i.ua 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора