A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 71: Приготування млинчиків з різних видів борошна.

Дата: 14.01.2023 12:02
Кількість переглядів: 50

ПЯТНИЦЯ, 20.01.2023 р.

Тема уроку 71: Приготування млинчиків з різних видів борошна.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://prostoway.com/8209-mlynczi-ne-yak-u-vsih-5-reczeptiv-z-5-vydiv-boroshna

https://www.youtube.com/watch?v=VFBgW66xJEo

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора