A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

ТИЖДЕНЬ З ОХОРОНИ ПРАЦІ У ВЕЛИКОНОВОСІЛКІВСЬКОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ ЛІЦЕЇ

Дата: 30.04.2021 11:49
Кількість переглядів: 164

З 26 по 29 квітня у Великоновосілківському професійному ліцеї проводився Тиждень охорони праці з нагоди національного Дня охорони праці під девізом «Захищене і здорове покоління», метою якого було забезпечення безпечних і нешкідливих умов праці для працівників і розуміння цінності безпеки життя для учнів.

Для проведення Тижня було створено організаційний комітет з підготовки й проведення заходів, складено план заходів, оновлено стенди з питань охорони праці. Бібліотекарем ліцею була підібрана література для оформлення виставки.

26 квітня протягом дня ліцеїсти мали можливість стати учасниками діалогу на тему «Дзвони Чорнобиля», переглянути панораму фактів «Чорна сповідь моєї Вкраїни», ознайомитися з літературою під час огляду прес – викладки «Пам’ятаймо Чорнобильський квітень». Групи АС-53 та АС-54 разом з майстрами виробничого навчання взяли участь у заходах наслідків аварії з нагоди 35 річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

У рамках Тижня 28 квітня відбувся День охорони праці, метою якого була цілеспрямована профілактична робота, виховання поважного ставлення до питань безпеки людини і охорони праці. Відбулися виховні години «Охорона праці – запорука моєї власної безпеки» у всіх навчальних групах, класні керівники під час виховних годин залучили учнів до активної діяльності та обговорення теми дня. Інженером з охорони праці було організовано квест-змагання, на яких ліцеїсти могли проявити себе не лише з боку креативного підходу у виконанні завдань, а й набули знань щодо поводження себе у різних небезпечних та непередбачуваних ситуаціях, надання першої допомоги постраждалому.

Учень групи Т-90 Досєв Ігор разом з викладачем з охорони праці Стріоновою Тетяною Володимирівною взяли участь в обласному конкурсі з творчою роботою на тему:«Комплексне використання засобів захисту від шуму запорука безпечного та здорового майбутнього тракториста».

Проведення заходів у рамках тижня охорони праці навчають відповідально ставитися до збереження життя і здоров’я особистого та людей, які знаходяться поруч, не зупинятися на досягнутому і мати плани на майбутнє.Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек)Возможно, это изображение (1 человек, стоит, сидит и в помещении)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора