A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Приготування котлет картопляних

Дата: 22.09.2022 11:09
Кількість переглядів: 78

1. Переглянути відео

2. Самостійно приготувати сираву

3. Розробити технологічну картку "Картопляні котлети" на 12 шт. 6 порцій

Технологічна картка

Картопляна котлета ( 2 порції по 2 шт.)

 

п/п

Найменування сировини

Брутто г.

Нето г.

1.

Картопля

300

270

2.

Яйця

1/2 шт.

20

3.

Вершкове масло

5

5

4.

Борошно

12

12

5.

Паніровані сухарі

10

10

6.

Олія рослинна

30

30

 

Вихід готовоі продукції :

 

320

 

Вихід поцій:

 

2

 

Технолгія приготування

Відварену картоплю потовкти, додати сіль перець за смаком.

Охолоджують картолю до 50 градусів та додають яйце, вершкове масло, борошно, все добре перемішують та формують по 2 котлетки на порцію.

Котлети смажать з обох боків до рум’яної скоринки та доводять до готовності у жаровій шафі при темпиратурі 160 градусів продовж 7 хвилин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора