Приготування котлет картопляних
Дата: 22.09.2022 11:09
Кількість переглядів: 78
1. Переглянути відео
2. Самостійно приготувати сираву
3. Розробити технологічну картку "Картопляні котлети" на 12 шт. 6 порцій
Технологічна картка
Картопляна котлета ( 2 порції по 2 шт.)
№ п/п |
Найменування сировини |
Брутто г. |
Нето г. |
1. |
Картопля |
300 |
270 |
2. |
Яйця |
1/2 шт. |
20 |
3. |
Вершкове масло |
5 |
5 |
4. |
Борошно |
12 |
12 |
5. |
Паніровані сухарі |
10 |
10 |
6. |
Олія рослинна |
30 |
30 |
|
Вихід готовоі продукції : |
|
320 |
|
Вихід поцій: |
|
2 |
Технолгія приготування
Відварену картоплю потовкти, додати сіль перець за смаком.
Охолоджують картолю до 50 градусів та додають яйце, вершкове масло, борошно, все добре перемішують та формують по 2 котлетки на порцію.
Котлети смажать з обох боків до рум’яної скоринки та доводять до готовності у жаровій шафі при темпиратурі 160 градусів продовж 7 хвилин.