A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 25. Санітарні вимоги до приготування кондитерських кремових виробів.

Дата: 04.03.2022 10:43
Кількість переглядів: 248

ЧЕТВЕР, 10.03.2022 р.

Тема 9. Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів.

Урок 25. Санітарні вимоги до приготування кондитерських кремових виробів.

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 262-267).

Переглянути навчальний матеріал. Опрацювати інформацію. Законспектувати основні поняття.

http://um.co.ua/6/6-2/6-26982.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора