A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема 7: Гігієнічні вимоги до утримання підприємств харчування. Урок № 28 Тема: Дезінфекція та дезінфікуючи засоби.

Дата: 17.03.2022 10:16
Кількість переглядів: 84

СЕРЕДА, 30.03.2022 р.

Тема 7: Гігієнічні вимоги до утримання підприємств харчування.

Урок № 28 Тема: Дезінфекція та дезінфікуючи засоби.

Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 99-104).

Перехід на ZOOM

Індифікатор 6937542864

Код 01011990

Завдання для виконання: 

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

https://vseosvita.ua/library/vimogi-do-sanitarnogo-stanu-pidpriemstv-dezinfekcia-ta-dezinfikuuci-zasobi-borotba-z-grizunami-muhami-i-targanami-239504.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора