A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок №1; Тема:Оволодіння основами організації виробництва та обслуговування

Дата: 12.09.2022 10:14
Кількість переглядів: 161

Урок №1: Організація робочих місць відповідно до типу виконання робіт

Д/З - Ознайомитись з організацією робочих місць у кондитерськом цеху;

         - Створити 1- 2 слайда до теми, та надіслати в особисті повідомлення, або на електронну пошту: polina.kharaman@i.ua 

Організація робочих місць відповідно до типу виконання робіт

СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА ( підручник) Ольга Гайдук, Тетяна Герлянд, Ірина Дрозіч, Наталя Кулалаєва, Ганна Романова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора