A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 5 Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.Приготування різних сиропів,помад,та глазурі.

Дата: 04.10.2022 09:59
Кількість переглядів: 89

Тема: "Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.Приготування різних сиропів,помад,та глазурі."

Домашне завдання:

1.Опрацювати теоретичний матеріал зі ст.55 по ст.69   "СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІХ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА"

2. Переглянути відео

3.На вибір створити  "Інструкційно-технологічну карту приготування:сиропів,помадок або глазурі"

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора