Контрольне опитування. - дати відповіді на питання, та надіслати на електронну пошту: [email protected] , або вайбер / телеграм.
18:50 21.12.2022
18:50 21.12.2022
Урок № 29 Раціони лікувально – профілактичного харчування.
Раціони лікувально – профілактичного харчування. - вивчити теоретичний матеріал, записати, тезісно, конспект; Підготуватись до контрольного опитування.17:11 21.12.2022
Урок № 28 Основи лікувально – профілактичного харчування.
Основи лікувально – профілактичного харчування. - опрацювати теоретичний матеріал, законспектувати.15:00 17.12.2022
Урок № 27 Характеристика дієт № 7/10,9.
Характеристика дієт № 7/10,9. - Вивчити теоретичний матеріал, створити конспект, дати відповіді на тести.07:14 14.12.2022
Урок № 26 Характеристика основних дієт № 1,2,5.
Характеристика основних дієт № 1,2,5. - Вивчити наданий матеріал, законспектувати; Дати відповіді на тести.06:46 14.12.2022
Урок № 25 Поняття про дієтичне харчування, дієтичні продукти.
Поняття про дієтичне харчування, дієтичні продукти. - опрацювати теоретичний матеріал, створити конспект.06:35 14.12.2022
Урок № 24 Раціональне харчування людей похилого віку.
Раціональне харчування людей похилого віку. - Вивчити навчальний матеріал, створити конспект.12:50 07.12.2022
Урок № 23 Раціональне харчування спортсменів.
Раціональне харчування спортсменів. - Вивчити теоретичний матеріал, за конспектувати.12:50 07.12.2022
Урок № 22 Раціональне харчування людей фізичної праці.
Раціональне харчування людей фізичної праці. - опрацювати теоретичний матеріал, створити конспект.12:48 07.12.2022
Урок № 21 Раціональне харчування людей розумової праці
Раціональне харчування людей розумової праці. - опрацювати теоретичний матеріал, створити конспект.19:17 27.11.2022