A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Фізіологія харчування

Дата: від до Скинути

Урок № 10 Характеристика значення та використання цукристих продуктів у раціональному та лікувальному харчуванні.

Характеристика значення та використання цукристих продуктів у раціональному та лікувальному харчуванні. - Опрацювати теоретичний матеріал, створити конспект, дати відповіді на питання.

14:50 17.12.2022

Урок № 9 Характеристика значення та використання продуктів рослинного походження у лікувальному та раціональному харчуванні (крупи, бобові, хліб та макаронні вироби).

Характеристика значення та використання продуктів рослинного походження у лікувальному та раціональному харчуванні (крупи, бобові, хліб та макаронні вироби). - Опрацювати теоретичний матеріал, створити конспект, дати відповіді на питання.

06:25 14.12.2022

Урок № 8 Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження у раціональному та лікувальному харчуванні (молоко, молочні продукти, яйця, жири).

Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження у раціональному та лікувальному харчуванні (молоко, молочні продукти, яйця, жири). - опрацювати теоретичний матеріал, створити конспект.

16:31 05.12.2022

Урок № 7 Вода. Фізіологічне значення води. Характеристика, значення і використання продуктів тваринного походження (м’яса та м’ясопродуктів, риби та рибопродуктів).

Вода. Фізіологічне значення води. Характеристика, значення і використання продуктів тваринного походження (м’яса та м’ясопродуктів, риби та рибопродуктів). -  опрацювати теоретичний матеріал, створити конспект, дати відповіді на питання, надіслати на електронну адресу ( [email protected] ), або вайбер/телеграмм.

17:10 27.11.2022

Урок № 6 Нормування мінеральних речовин у раціонах харчування. Вплив кулінарної обробки на збереження вітамінів.

Нормування мінеральних речовин у раціонах харчування. Вплив кулінарної обробки на збереження вітамінів. - опрацювати теоретичний матеріал, створити конспект;

13:12 22.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора